INVESTERING

 

Deze bedraagt € 795,- (exclusief BTW), inclusief werkboek, accommodatiekosten, koffie, thee, frisdranken, uitgebreide lunch, diverse verwennerijen en borrel na afloop.

Bij direct inschrijven op de hele serie Duurzaamheid (3 sessies), is uw investering slechts: € 2150,=

* dagprogramma van 09.30 - 17.00 uur.



LOCATIE

 

Kasteel Huize Harmelen

Kasteellaan 1

3481 GR  HARMELEN

T 0348-445123

F 0348-445154

E academy@kasteelhuizeharmelen.nl



Deze workshop vraagt om een inspirerende omgeving. Huize Harmelen is een sfeervol en uniek kasteel (anno1270), goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ervaar Kasteel Huize Harmelen!


 
Samenwerkingpartner worden van Huize Harmelen Management Academy en deel uit maken van ons programma-aanbod?
 
Member worden van Huize Harmelen Management Academy? Schrijf uzelf dan nu kosteloos in via onze nieuwsbrief.
 

Met bezieling werken aan duurzaamheid (2)

 

Vergroenen, Verduurzamen, Verantwoord Ondernemen zijn de nieuwe werkwoorden. Elke organisatie van groot tot klein heeft hier op enigerlei wijze mee te maken. Duurzaam ondernemen is een gezonde balans tussen de bekende P's van People, Planet en Profit. Door hier mee aan de slag te gaan legt u een basis onder uw persoonlijke visie op Duurzaamheid. Wat is voor u belangrijk? Waar ligt uw passie en bezieling? Is deze terug te vinden in uw organisatie en hoe vertaalt dit zich in visie, leiderschap, durven en doen?


Speciaal voor Huize Harmelen Management Academy zijn er op basis van deze thematiek drie bijzondere bijeenkomsten ontworpen. Deze kunt u zowel afzonderlijk als in een serie bijwonen. De diversiteit van de deelnemers is een pluspunt! Juist door de vergelijking van parallelle ontwikkelingen (hoe hetzelfde verschillend vorm krijgt) ontstaat een krachtig beeld van kansen en mogelijkheden. Frans Huissen, trainer / adviseur op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is hierin uw aanspreekpunt terwijl er bij elke sessie een tweede persoonlijkheid tekent voor de co-creatie van de dag door aan het geheel iets bijzonders toe te voegen.


Bezieling en duurzaanheid

Voor de tweede bijeenkomst een zeer inspirerende spreker: Jan Holtrop. Jan ontvangt al 25 jaar gasten aan zijn beleidstafels waar hij, wars van modebegrippen, een geheel eigen kader ontwikkelt. Leven op basis van vrijheid, waarde en onderscheid is bezield leven. Waardecreatie op basis van de balans tussen materiele- en immateriele waarden ledt tot een gefundeerde economische orde. Op volstrekt authentieke wijze neemt neemt hij u in het ochtendgedeelte mee in een prachtige weerspiegeling. In de middag komen de bouwstenen voor een nieuwe visie op mens en maatschappij bij uzelf vandaan. Wat past bij u? Hoe sluit dit aan op uw persoonlijkheid, bij uw passie?

Deze inspirerende workshop gaat over de kracht van vernieuwing. Het kader waarbinnen deze vernieuwing plaatsvindt is duurzaamheid, verkregen uit de visie van uw organisatie en dus vanuit uw mederwerkers. Zij zullen uit eigen kracht over beperkende omstandigheden heen stappen, eigen mogelijkheden herkennen en deze aanwenden om kansen te creeren en te benutten. Door duurzaamheid een hoge prioriteit te geven en op een juiste manier te integreren binnen uw bedrijfsvoering, zal uw bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en zodoende een grotere afzetmarkt kunnen bewerkstelligen.

Sprekers: Frans Huissen en Jan Holtrop.

Voor sessie data of de mogelijkheden voor een in-company sessie, kunt u contact met ons opnemen. ... You make a living by what you get, but you make a life by what you give... (Winston Churchill).
Aanmelden nieuwsbrief