INVESTERING


Deze bedraagt € 495,- (exclusief BTW), inclusief vooraf aan u toegezonden boek " Naar de Top - Expedities naar Teambuilding, Coaching en Leiderschap ", accommodatiekosten, cursusmaterialen, koffie, thee, frisdranken, uitgebreide lunch, diverse verwennerijen en uitgebreide borrel na afloop.



LOCATIE


Kasteel Huize Harmelen

Kasteellaan 1

3481 GR  HARMELEN

T 0348-445123

F 0348-445154

E academy@kasteelhuizeharmelen.nl



Deze workshop vraagt om een inspirerende omgeving. Huize Harmelen is een sfeervol en uniek kasteel (anno1270), goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ervaar Kasteel Huize Harmelen!


 
Samenwerkingpartner worden van Huize Harmelen Management Academy en deel uit maken van ons programma-aanbod?
 
Member worden van Huize Harmelen Management Academy? Schrijf uzelf dan nu kosteloos in via onze nieuwsbrief.
 

Een exclusieve workshop van Ronald Naar: .... Naar de Top ....

" Naar de top " is een enerverende workshop over het onmogelijke mogelijk maken, onder meer door jezelf goed voor te bereiden, door het stellen van heldere doelen, door innovatief  nadenken en door een team met complementaire capaciteiten bijeen te brengen en te motiveren. Het is een verhaal over de essentie van topprestaties en effectief samenwerken.

Expedities naar afgelegen streken en de moeilijkste bergen op aarde vragen, net als bij het leidinggeven in organisaties, om het tot stand brengen van goed samenwerkende en uiterst efficient opererende teams. Juist in de risicovolle omgeving van het hooggebergte en de poolgebieden moeten heldere doelen en prioriteiten worden gesteld. Geen uitdagende expeditie kan zonder tactisch plan of zonder innovaties, waarbij ook niet vergeten mag worden dat klantgerichtheid naar publiek, media en sponsors belangrijk belang is.

Bij grote gecompliceerde expedities wordt aan de expeditieleider een veelheid aan capaciteiten gevraagd. Men wordt geacht het team te coachen, helder te analyseren en op basis daarvan tactische inzichten te ontwikkelen. Tegelijkertijd moet men de zakelijke deals kunnen begeleiden en afronden. Ronald Naar's meer dan dertig expedities naar de hoogste en koudste wildernissen van onze planeet boden hem een harde en gevaarlijke leerschool. De lessen die hij daarbij leerde zijn verwerkt in deze unieke workshop en worden geiilustreerd met schitterende fotografie en verhelderende diagrammen.

Tijdens " Naar de Top " zal de toehoorder talrijke overeenkomsten zien tussen het leiden van een expeditie naar de Himalaya of Antartica enerzijds en het managen in het bedrijfsleven anderzijds. Als rode draad door Ronald Naar's interactieve presentatie lopen zeventien stellingen, waarbij hij de essentie van succesvol teamwerk, doelen stellen, coaching en leiderschap weergeeft; stellingen waarmee iedere medewerker, manager, coach of ondernemer zijn voordeel kan doen: " enable leaders to be winners in their business! "

Wie zien wij zich graag op de workshop inschrijven?

Ondernemers, directeuren, managers, leidinggevenden, HR medewerkers en professionals die het verlangen hebben meer uit zichzelf te halen, persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en geinspireerd willen worden. Leiders die vanuit innerlijke kracht het optimale uit zichzelf, hun mensen of team willen halen en die begrijpen dat medewerkers en zichzelf inspireren het startpunt is voor duurzaam succes.

Het betreft een exclusief middag-programma van 13.00 - 18.00 uur met een beperkt aantal deelnemers (7 - 15).

Spreker: Ronald Naar.
Ter inspiratie:
www.ronaldnaar.nl

Voor sessie data of de mogelijkheden voor een in-company sessie, kunt u contact met ons opnemen. ....Als de dalen in 2009 dieper dreigen te worden, zullen de pieken des te hoger zijn....
Aanmelden nieuwsbrief